Игробаза - скачать игры через торрент бесплатно


На сьогоднішній день свої будні комп'ютерних ігор присвячують мільйони різних людей з абсолютно різних країн. І їх всіх цілком можна зрозуміти, адже цей світ різноманітний і цікавий. Але не завжди можна встигнути відстежити всі новинки і не завжди вистачає грошей на все нові і нові ігри. Тоді на допомогу приходить всесвітня павутина, а й там не так все просто. Важко знайти один портал, де будуть і різні жанри, а не тільки, наприклад, дії і старі ігри які можливо ти б купив, якби вони ще продавалися ну і звичайно найгарячіші новинки з даної індустрії. Ось саме такого виду сайт ми і створили, намагаючись зібрати для вас безліч ігрових продуктів і поповнюючи їх ряди, як тільки щось з'явиться нове. Природно абсолютно всі ігри ви зможете скачати безкоштовно і зробити ви зможете це не тільки через торрент. Ми сподіваємося, що вам сподобаються наші старання, і ми обіцяємо розвиватися і розростатися все більше і більше. А вас просимо залишати коментарі та побажання, а також рекомендувати нас своїм друзям.

 

У DARK SOULS 3 ДЛЯ XBOX ONE ЗНАЙШЛИ КІЛЬКА ВАД

У DARK SOULS 3 ДЛЯ XBOX ONE ЗНАЙШЛИ КІЛЬКА ВАД

Співробітники Digital Foundry роздобули в японському Xbox Marketplace копію Dark Souls 3 і ретельно вивчили її технічні особливості. Багато з них неприємно здивували журналістів. Наприклад, з'ясувалося, що на Xbox One гра працює в дозволі 900р, в той час як для PS4 заявлена ​​підтримка 1080р. Але куди неприємніше було те, що вона часом пригальмовує, а частота кадрів падала нижче 30 fps. Співробітники Digital Foundry припускають, що подібні проблеми можуть спостерігатися і на PS4.

Але, незважаючи на це, грати в Dark Souls 3 на Xbox One журналістам сподобалося. Вони стверджують, що гра виглядає не гірше, ніж на PS4, а нюанси уловлять тільки самі прискіпливі гравці.

Реліз Dark Souls 3 призначений на 16 квітня.


просмотров 588
 
Iнші новини
ФОТОГРАФІЇ МОЖЛ...
У НОВОМУ ТРЕЙЛЕ...
У DARK SOULS 3 ...