Игробаза - скачать игры через торрент бесплатно


На сьогоднішній день свої будні комп'ютерних ігор присвячують мільйони різних людей з абсолютно різних країн. І їх всіх цілком можна зрозуміти, адже цей світ різноманітний і цікавий. Але не завжди можна встигнути відстежити всі новинки і не завжди вистачає грошей на все нові і нові ігри. Тоді на допомогу приходить всесвітня павутина, а й там не так все просто. Важко знайти один портал, де будуть і різні жанри, а не тільки, наприклад, дії і старі ігри які можливо ти б купив, якби вони ще продавалися ну і звичайно найгарячіші новинки з даної індустрії. Ось саме такого виду сайт ми і створили, намагаючись зібрати для вас безліч ігрових продуктів і поповнюючи їх ряди, як тільки щось з'явиться нове. Природно абсолютно всі ігри ви зможете скачати безкоштовно і зробити ви зможете це не тільки через торрент. Ми сподіваємося, що вам сподобаються наші старання, і ми обіцяємо розвиватися і розростатися все більше і більше. А вас просимо залишати коментарі та побажання, а також рекомендувати нас своїм друзям.

 

ARK: Survival Evolved можуть прибрати з продажу через судового розгляду

ARK: Survival Evolved можуть прибрати з продажу через судового розгляду

ARK: Survival Evolved - наймодніший і успішний «вижівастік» з динозаврами на поточний момент. Строго кажучи, гра ще не вийшла, так як Studio Wildcard доводить її до кондиції силами раннього доступу в Steam і на Xbox One. Тільки ось з'явилася ймовірність, що конкуренти з Trendy Entertainment насильно прикриють ARK через суд.

Trendy Entertainment - це творець Dungeon Defenders. Представники компанії переконані, що один з колишніх співробітників - дизайнер Джеремі Стігліц (Jeremy Stieglitz) - порушив свій контракт, потайки працював на творців ARK: Survival Evolved та ще й зливав корпоративні таємниці. Крім того, Джеремі нібито підбивав працівників Trendy перейти в Studio Wildcard.

В общем-то, Studio Wildcard не приховує, що давно спілкувалася зі Стігліцом, але запевняє, що то були всього лише безневинні консультації. Тому один з головних каменів спотикання в претензії - скільки уваги насправді Джеремі приділяв ARK: Survival Evolved? Trendy стверджує, що недозволено багато, так як дружина Стігліца - Сюзан Стігліц (Susan Stieglitz) - записана під дівочим прізвищем як одна із засновниць Studio Wildcard. Trendy вважає, що це явно обманний маневр, адже Сюзан насправді не інженер і не ігровий дизайнер, а займається зовсім іншим бізнесом - продажем кексів.

Якщо суду докази здадуться переконливими, то ARK: Survival Evolved може зникнути з продажу, поки справа не отримає остаточний вердикт. Слухання відбудеться 27 квітня.


просмотров 459 | Теги: Індустрія, Xbox One, PC
 
Iнші новини
THE BANNER SAGA...
РЕЛІЗ ОДИНОЧНІЙ...
У DARK SOULS 3 ...