Игробаза - скачать игры через торрент бесплатно


На сьогоднішній день свої будні комп'ютерних ігор присвячують мільйони різних людей з абсолютно різних країн. І їх всіх цілком можна зрозуміти, адже цей світ різноманітний і цікавий. Але не завжди можна встигнути відстежити всі новинки і не завжди вистачає грошей на все нові і нові ігри. Тоді на допомогу приходить всесвітня павутина, а й там не так все просто. Важко знайти один портал, де будуть і різні жанри, а не тільки, наприклад, дії і старі ігри які можливо ти б купив, якби вони ще продавалися ну і звичайно найгарячіші новинки з даної індустрії. Ось саме такого виду сайт ми і створили, намагаючись зібрати для вас безліч ігрових продуктів і поповнюючи їх ряди, як тільки щось з'явиться нове. Природно абсолютно всі ігри ви зможете скачати безкоштовно і зробити ви зможете це не тільки через торрент. Ми сподіваємося, що вам сподобаються наші старання, і ми обіцяємо розвиватися і розростатися все більше і більше. А вас просимо залишати коментарі та побажання, а також рекомендувати нас своїм друзям.

 

Новини ігрової індустрії

Набридла навящівая реклама на сайтах створених в системі uCoz, у правому верхньому кутку?
Якщо ви є користувачем браузера Firefox, то пропонуючи вам скачть браузер URAN, або встановити надійний, перевірений часом і численними користувачами плагін Adblock Plus і забути про рекламу!
ВСЕ, ЩО ВИ ХОТІЛИ ЗНАТИ ПРО FINAL FANTASY КСВ, - В НАШОМУ «ЦЕНТРІ ЗАПУСКУ»!

Повним ходом йде підготовка до релізу рольової гри Final Fantasy XV. Часу ще достатньо - за чутками, новинка надійде в продаж в кінці вересня. Але ми вже зібрали важку добірку матеріалів про Final Fantasy XV. На цій сторінці ви знайдете найсвіжішу і актуальну інформацію про Final Fantasy XV - від гарячих новин і свіжих відеороликів до репортажів з виставок і докладних превью. 

354 0 3.0
ФОТОГРАФІЇ МОЖЛИВОГО геймпадов

Користувач соціальної мережі Reddit, під ніком perkele 37, опублікував, як він стверджує, фотографії прототипу контролера нової консолі Nintendo, яка, ймовірно, буде називатися NX. Геймпад оснащений великим дисплеєм, парою аналогових стіків і виходом для підключення навушників. 

362 0 5.0
Конструкція тижня: L3peau

Не кожен потужний ПК повинен бути розміром з холодильник. Йому навіть не потрібні язики полум'я, зображені не боках. Також не є абсолютно необхідними перебільшені префікси і суфікси (типу кабан, бос, монстр). Для деяких ПК потрібно тільки фотографії креслень, скромний список специфікацій і приглушене «ось це так» від оглядачів.

405 0 4.8
« 1 2